Auszeichnungen Dorotheenhof

    Cooking with fun & delight: the cooking workshop

    Photo gallery cooking workshopPhoto gallery cooking workshopPhoto gallery cooking workshopPhoto gallery cooking workshopt
    Photo gallery cooking workshop


    Have fun and enjoyment cooking together, assisted by a professional chef: This is the motto of the cooking workshop, a special initiative by the chef Martin Grau. There are four different programmes available tailored to the needs of private and commercial participants.

    All those events take place in the kitchen specifically equipped for such purposes. Like this, there is no need to adjust to the catering operations of the restaurant. The equipment has been chosen in such a way as to meet usual standards at home – like this, all the meals can be easily cooked again at home.


    Kochkurse 2019

    13.01.2019 – Frischer Fisch kommt auf den Tisch

    10.02.2019 – Austern, Muscheln und Co

    10.03.2019 – Frühlingserwachen in Thüringen

    14.04.2019 – Rund ums Kalb

    19.05.2019 – Spargel und Trüffel

    16.06.2019 – Vegan und Vegetarisch

    14.07.2019 – Würste für den Grill selbstgemacht

    11.08.2019 – Pasta, Risotto und Wein

    08.09.2019 – Waldpilze und Waldtiere

    13.10.2019 – Thüringer Klöße ORIGINAL mit klassischen Beilagen

    10.11.2019 – Handgeangelte Fische aus dem Norden

    08.12.2019 – Ente, Gans anders


    Änderungen vorbehalten

    maximale Teilnehmerzahl 10 Personen zum Kochen und zusätzlich 10 Personen zum Genießen.

    Beginn 13 Uhr Come together, voraussichtliches Ende 20 Uhr

    Preis je Kochkurs 109 € pro Person inklusive begleitende Weine, alkoholfreie Getränke und Kaffee

    Zusätzliche Personen zum Abendessen  ( 18:30 Uhr ) 59 € pro Person inklusive begleitende Weine, alkoholfreie Getränke und Kaffee

    Denken Sie schon heute daran, auch ein Zimmer zu reservieren.

    This post is also available in: German