Cooking with fun & delight: the cooking workshop
Photo gallery cooking workshop
Have fun and enjoyment cooking together, assisted by a professional chef: This is the motto of the cooking workshop, a special initiative by the chef Martin Grau. There are four different programmes available tailored to the needs of private and commercial participants.
All those events take place in the kitchen specifically equipped for such purposes. Like this, there is no need to adjust to the catering operations of the restaurant. The equipment has been chosen in such a way as to meet usual standards at home – like this, all the meals can be easily cooked again at home.
Kochkurse 2019
13.01.2019 – Frischer Fisch kommt auf den Tisch
10.02.2019 – Austern, Muscheln und Co
10.03.2019 – Frühlingserwachen in Thüringen
14.04.2019 – Rund ums Kalb
19.05.2019 – Spargel und Trüffel
16.06.2019 – Vegan und Vegetarisch
14.07.2019 – Würste für den Grill selbstgemacht
11.08.2019 – Pasta, Risotto und Wein
08.09.2019 – Waldpilze und Waldtiere
13.10.2019 – Thüringer Klöße ORIGINAL mit klassischen Beilagen
10.11.2019 – Handgeangelte Fische aus dem Norden
08.12.2019 – Ente, Gans anders
Änderungen vorbehalten
maximale Teilnehmerzahl 10 Personen zum Kochen und zusätzlich 10 Personen zum Genießen.
Beginn 13 Uhr Come together, voraussichtliches Ende 20 Uhr
Preis je Kochkurs 109 € pro Person inklusive begleitende Weine, alkoholfreie Getränke und Kaffee
Zusätzliche Personen zum Abendessen ( 18:30 Uhr ) 59 € pro Person inklusive begleitende Weine, alkoholfreie Getränke und Kaffee
Denken Sie schon heute daran, auch ein Zimmer zu reservieren.