Cooking with fun & delight: the cooking workshop

Photo gallery cooking workshopPhoto gallery cooking workshopPhoto gallery cooking workshopPhoto gallery cooking workshopt
Photo gallery cooking workshop


Have fun and enjoyment cooking together, assisted by a professional chef: This is the motto of the cooking workshop, a special initiative by the chef Martin Grau. There are four different programmes available tailored to the needs of private and commercial participants.

All those events take place in the kitchen specifically equipped for such purposes. Like this, there is no need to adjust to the catering operations of the restaurant. The equipment has been chosen in such a way as to meet usual standards at home – like this, all the meals can be easily cooked again at home.


Kochkurse 2019

13.01.2019 – Frischer Fisch kommt auf den Tisch

10.02.2019 – Austern, Muscheln und Co

10.03.2019 – Frühlingserwachen in Thüringen

14.04.2019 – Rund ums Kalb

19.05.2019 – Spargel und Trüffel

16.06.2019 – Vegan und Vegetarisch

14.07.2019 – Würste für den Grill selbstgemacht

11.08.2019 – Pasta, Risotto und Wein

08.09.2019 – Waldpilze und Waldtiere

13.10.2019 – Thüringer Klöße ORIGINAL mit klassischen Beilagen

10.11.2019 – Handgeangelte Fische aus dem Norden

08.12.2019 – Ente, Gans anders


Änderungen vorbehalten

maximale Teilnehmerzahl 10 Personen zum Kochen und zusätzlich 10 Personen zum Genießen.

Beginn 13 Uhr Come together, voraussichtliches Ende 20 Uhr

Preis je Kochkurs 109 € pro Person inklusive begleitende Weine, alkoholfreie Getränke und Kaffee

Zusätzliche Personen zum Abendessen  ( 18:30 Uhr ) 59 € pro Person inklusive begleitende Weine, alkoholfreie Getränke und Kaffee

Denken Sie schon heute daran, auch ein Zimmer zu reservieren.